Születendő gyereküknek kerestek nevet a neten, sokkolta a házaspárt, mit találtak a családfájukban - Videó

Felrobbant a Tik-Tok

A közösségi oldalán osztotta meg a nő a történetüket, amin máris milliók képedtek el. 

Akkor vette észre, hogy a saját unokatestvére a férje, amikor már a közös gyermeküket hordta a pocakjában! Marcella Hill a Tik-Tok-on osztotta meg a történetét, ami vírusként terjed a világban. A 41 éves nő pedig azt is elárulta, a férjével a kanapén böngészték azt az internetes oldalt, ahol az emberek a családfáikat nézegethetik, hogy a babájuknak keressenek nevet.

A kutatásnak megdöbbentő eredménye lett!

Bizarr módon mindketten észrevettek valami furcsát a nagyszüleik és dédszüleik nevével kapcsolatban. "Még soha senkinek nem mondtam el nyilvánosan, de véletlenül hozzámentem az unokatestvéremhez" - kezdi a videójában a nő, aki beszámolt arról is, hogyan jöttek rá, amikor egymás mellett nézegették a családfáikat. "Ó, ez vicces, ugyanazok a nevek vannak, mint a nagymamának és a nagypapának" - így a nő, aki ezt követően azt hitte, a férje is az ő fiókjába van bejelentkezve. De nem: ekkor jöttek rá: ők bizony rokonok.

A pár telefonon beszélt a nagyszüleikkel, így kideült, az ükszüleik valóban ugyanazok.

@beingmarcellahill Funny story... I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops. #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok ♬ original sound - Marcella Hill

Utah állam törvényei szerint egyébként az első unokatetsvérek csak akkor házasodhatnak össze, ha mindketten elmúltak 65 évesek és a bíróság megállapította, hogy az egyikőjüknek biztosan nem lehet gyereke.

Címlapfotó: TikTok/beingmarcellahill

Admira