Ezzel a ValóVilág-sztárral bukott le Shane Tusup - Megszólalt a cicababa

"Poén, hogy vele csókolóztam"

Alig több mint két hete került fel az internetre egy kép, amin állítólag Shane Tusup vív forró csókcsatát egy szőke cicababával. Mára kiderült, nem akárki lehetett az. Megszólalt. 

A Bors szúrta ki több mint fél hónappal ezelőtt, hogy az egyik népszerű közösségi oldalra felkerült egy kép, amelyen a készítője szerint Shane Tusup vív forró csókcsatát egy vékony, szőke lánnyal. "Shane Tusup.. úgy látszik hamar túllépett… XoXo Gossip Girl" – írták a fotó alatt. Nyilvánosan azóta sem tagadták az érintettek, hogy a képen az látható, amit sugallnak.

Sőt, az egyik szereplő most gyakorlatilag el is ismerte azt. Nem Tusup...

Most ismét a Bors dobta le a bulvár atombombát: három héttel a fotó nyilvánosságra kerülése után megtudták, ki az a titokzatos hölgy, akivel Shane Tusup vad csókcsatát vívott a szórakozóhelyen. A történet azért is különleges, mert az edző csak pár nappal korábban szakított Szabó Zsófival, a képen szereplő hölgy pedig szintén egy híresség. A ValóVilág falai között 88 napot töltött, azóta pedig a zenei karrierjét építi.

"Jé, akkor már értem, hogy miért kérdezi tőlem mindenki, hogy mi volt az a csók?" - kezdte a realitysztát a Borsnak. Tudod már, ki ő? Ha nem, eláuljuk!

Lapozz a folytatásért!

Admira