Négy gyereket terveznek - ez a gyönyörű barna lány Vastag Csaba új szerelme

Hónapok óta együtt

Három nyelven beszél, saját vállalkozása van és most már az sem titok, ő Vastag csaba barátnője. Az X-Faktor nyertese a címlapon mutatta meg az új szerelmét.

Újra szerelmes Vastag Csaba. Az énekes a jelek szerint elérkezettnek látta az időt, és a Story címlapján mutatta meg új párját a világnak. Evelin azt is elárulta, nem könnyű Vastag Csaba barátnőjének lenni, hiszen a sármos énekest úton-útfélen felismerik és úgy köszöntik, mintha az ismerősük lenne. A magazinnak azt is elmondták, már az első alkalommal mindketten érezték azt a bizonyos szikrát.

Fotó: Facebook/storymagazin

"Részemről ez már akkor is a kiemelkedő érdeklődés jele volt. A kapcsolatunk gyorsan szorosabbá vált, és elég hamar lettünk egymás életének legfontosabb szereplői. Alapvetően szerelem volt első látásra, de ezt mindketten csak később ismertük be" - mondta Csaba a Storynak és az is kiderült, a találkozásuk után az énekes SMS-ekkel kezdte el bombázni a lányt.

Csaba és Evelin hónapok óta együtt is él, és nem titkolják, nagy közös családot terveznek. Sőt, vannak más, komoly terveik is. "Egyelőre még nem volt lánykérés, de egyikünk számára sem kérdés, hogy mi egymással szeretnénk leélni az életünket. Legalább négy gyereket tervezünk, ha csak lehet, nem nagy korkülönbséggel" - magyarázta.

Címlapfotó: Instagram/

Admira