CSALÁDI MÉSZÁRLÁS: saját fiát, exét és anyósát is kivégezte a dunakeszi férfi!

"Apu, te lőtted le anyuékat?"

Egyetlen lövéssel végzett a fiával, miután volt anyósát és párját is kivégezte.

Fegyverrel végezte ki a volt anyósát, volt kedvesét és a kisfiát egy férfi Dunakeszin. A borzasztó tragédiáról a rendőrség vasárnap késő este számolt be a honlapján. "A jelenlegi adatok szerint Dunakeszi, Kisfaludy utcában 2021. szeptember 12-én este egy férfi lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket. Mindannyian életüket vesztették. A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető, - még a rendőrök kiérkezése előtt - magával is végzett." - írja a police.hu.

Bors szörnyű részleteket közölt a tragédiával kapcsolatban, a napilap megtudta, mik voltak a tettes kisfiának utolsó szavai. "A férfi az utcán, vadászfegyverrel végezte ki először anyósát és volt párját, méghozzá egyetlen fejlövéssel. A durranás hangjára rohant ki a kisfia, aki azt kérdezte:

"Apu, te lelőtted anyuékat?"

- majd a férfi saját, rettegő gyermekével is egyetlen lövéssel végzett. 

Az 54 éves férfi ezt követően végzett magával, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított büntetőeljárást. 

Fotó: Police.hu

Admira