EZ A VALÓSÁG! Retus nélküli bikinis képeket posztolt Selena Gomez! - FOTÓK

Őt ünneplik a nők

Nem először döbben meg a világ Selena Gomez posztjain: legutóbb épp a hajszínén változtatott drasztikusan. Most ezt is magasan überelte: bikiniben, photoshop nélkül posztolt. 

Az elmúlt években számos mélyponton ment keresztül, egy ideje úgy tűnik, minden szempontból új életet kezd. 2017-ben gyakorlatilag az egyik legjobb barátnője mentette meg az életét Selena Gomez-nek, az akkor 31 éves Francia Raisa önként ajánlotta fel a világsztárnak az egyik veséjét, miután kiderült, az énekesnő egy súlyos autoimmun betegségben, lupusban szenved. Selena egy évvel később már szóba sem állt a lánnyal. Aztán ott volt Justin Bieber, aki előbb kidobta, majd visszaédesgette magához, aztán újra lapátra tette és gyakorlatilag lendületből szedte fel, majd vette el Hailey Baldwint. Tavaly Miley Cyrusnak egy karanténvideóban azt is elismerte: bipoláris zavart diagnosztizáltak nála.

via GIPHY

Selena Gomez akkor hosszú hónapokra tűnt el a közösségi oldalakról is, utólag az is kiderült, szakemberek segítségét kérte, hogy felülkerekedjen a démonjain. Aztán szép lassan újra a mosolygós lány jelent meg a nyilvánosság előtt és a közösségi oldalakon. Sorra gyártotta a friss videókat, sorra jelentek meg róla az újabbnál-újabb kampányfotók, és a zenei pályán is látszólag új stlussal próbálta meg építeni magát. Aztán néhány hete meglepte a világot, amikor platinszőke hajjal jelent meg a nagy nyilvánosság előtt. Ezt azonban most valószínűleg örökre feledteti.

Selena Gomez ugyanis photoshop nélküli bikinis képeket posztolt! Jó oka is volt rá!

ÍME A VALÓSÁG: Selena Gomezt ünnepli az egész világ!
  • Selena Gomez barna hajjal.
  • Selena Gomez bikiniben.
  • Selena Gomez bikiniben.
  • Retus nélkül posztolt Selena Gomez.

Címlapfotó: Promedia/RedDot

Admira