GYÖNYÖRŰ! Egyéves kislányával szelfizett Enrique Iglesias! - Fotók

Az ikrek is nagyon cukik

Lassan 20 éve élnek boldog párkapcsolatban, közös képeket azonban nem szoktak megosztani. Enrique Iglesias azonban egyre gyakrabban csábul el, ami a gyerekeiket illeti. A kislányával posztolt képe most felrobbantja a netet.

Idén már a 46-ot töltötte be Enrique Iglesias, aki nem csak énekesként, férfiként is roppant sikeres volt egész életében. Bő húsz évvel ezelőtt is népszerű volt már a nők körében, szerelmei között olyan hírességek is voltak, mint például a Miss Universe egyik nyertese, Alicia Machado, a popsztár, Christina Aguilera, vagy a híres színésznő, Jennifer Love Hewitt. 2001-ben aztán az Escape című számához készülő klip forgatásán megismerte a teniszező Anna Kournikova-t, 2003-tól pedig már egy párt is alkotnak. Igaz, volt pár mosolyszünet közöttük is.

Tavaly februárban pedig már a pár harmadik gyermeke született meg.

A baba érkezése természetesen azonnal a bulvárlapok címlapján landolt, már csak azért is, mert nem sokkal a pici születése után az édesapa egy képet is posztolt vele a közösségi oldalára. Senki nem számított erre, ugyanis Enrique és Anna Kournikova már a három évvel ezelőtt született ikergyermekeit sem nagyon mutogatta. Arról már nem is beszélve, hogy ők, mint pár sem sűrűn jelennek meg együtt a nagy nyilvánosság előtt. Róluk elsősorban csak paparazzi-képek készülnek. 

A pici már 1 éves - büszke édesapja most közös szelfit posztolt vele. Felrobbant a világháló!

Ritka, közös szelfit posztolt a lányával az énekes - Tiszta anyja Mary!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Admira