AZ ÉV LÚZERE: a lopott piával a hóna alatt aludt el Lajos - elfogták a rendőrök!

Corpus delicti

Kamerafelvételek alapján sikerült a nyomára bukkanni a betörőnek, aki egy hotelben szenderedett el a hóna alatt a zsákmánnyal.

Nem mindennapi történetről számolt be a police.hu: a rendőröknek sikerült ráadásul a tettenérés közben is fényképet készíteni egy betöréses lopás feltételezett elkövetőjéről. Mondjuk nehéz dolguk nem volt, éles fényképeket is csinálhattak, hiszen az elkövető a jelek szerint olyan mélyen aludt, hogy az elfogása sem ébresztette fel.

A beszámoló szerint a rendőrségre csütörtökön hajnalban érkezett bejelentés hogy betörtek egy kaposvári üzletbe, ahonnan több italt is elvittek. "A körzeti megbízottak a kamerarendszer felvételei alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit nem sokkal később egy kaposvári szállodában találtak meg. A 25 éves helyi férfi egy a boltból eltulajdonított whiskys üveget szorongatva aludt, amikor a rendőrök felébresztették." - írja a police.hu.

T. Lajost előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Címlapfotó és fotó: Police.hu

Admira