DRASZTIKUS VÁLTOZÁS! A saját apja lehetne Mr. Bean 26 éves lánya! - Fotók

Modellből hippi

Megromlott a lányával a kapcsolata Mr. Bean-nek, miután egy új szerelem kedvéért elhagyta a családját és ismét apa lett az angol színész. Pedig ma már le sem tagadhatná a 26 éves Lily-t.

A Mr. Bean karakterével világhírűvé lett Rowan Atkinson huszonöt éven át élt boldog házasságban Sunetra Sastry-val, majd hat évvel ezelőtt váratlanul szétmentek. Persze, nem kellett sokat várni és kiderült, a brit komikus megismerkedett egy tőle 26 évvel fiatalabb színésznővel és egymásba is szerettek. Rowan Atkinson és Louise Ford kapcsolata az elmúlt években is harmonikus maradt, pedig a 40 éves nőt sokan féltették a színésztől. Három éve pedig megszületett első közös gyermekük, Isla. 

via GIPHY

Felhőtlenül mégsem lehet boldog Mr. Bean: első házasságából született ugyanis egy fia és egy lánya is, utóbbi pedig ma már hallani sem akar róla, sőt, a nevét is megváltoztatta. A szépségével is híressé lett Lily-t annyira megviselte, hogy édesapja elhagyta őket, hogy azóta hallani sem akar róla. Sőt, hogy ennek nyilvánosan is hangot adjon, a családnevét is megváltoztatta, és Atkinson helyett Sastry-ként építi a karrierjét.

Most a rajongói is megdöbbentek: Lily a hosszú, gönyörű hajától is megvált - tiszta apja lett!  

Le sem tagadhatnák egymást Lily új haja miatt - a lány azonban hallani sem akar az apjáról!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Admira