62! Ősz, szakállas bácsi lett a szülinapos Dr. House-ból! - Fotók

Felismered a sorozat sztárjait?

Tizenhét éve indult a sikertörténet, kilenc éve ért véget. A Dr. House főszereplője ma már 62 éves, és fel sem ismernéd a Városligetben. De máshol se.

Amerikában 2004 őszén, Magyarországon 2006 márciusában indult hódító útjára a Dr. House. A főszerepben egy zseniális elméjű, de zárkózott és szenvedélybeteg orvost, Dr. Gregory House-t ismertük meg, aki gyakran kerül konfliktusba a főnökeivel és a kollégáival is. Egyetlen barátja van, James, az onkológiai osztály vezetője. A harmadik évad után a gárda nagyrésze feloszlott, de többségük visszatért egy-egy kisebb szerepben.

A sorozat főhősét alakító Hugh Laurie 62 éves lett. Nem fogod felismerni!

via GIPHY

A sorozat már az első évadban hatalmas siker lett, nem csoda, hogy a TV2 azonnal lecsapott rá. A sikerszéria 2012-ben ért véget, a főszerepet alakító Hugh Laurie akkor már úgy érezte, megterhelő számára ez a szerep. Egy interjúban néhány éve azt is elárulta, az állandó rutin, a napok, hetek, hónapok olyan megterhelőek voltak a számára, hogy volt időszak, amikor azt gondolta, nincs kiút. Hugh Laurie nem távolodott el a szakmától, de zenészként ma már inkább szeret szerepelni. 

Most a 62-őt tölti, friss képén fel sem ismernéd! Mondjuk a sorozat többi szereplőjét sem!

Hugh Laurie-t ünnepli a világ - íme a Dr. House sztárjai ma!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Admira