POCAKOS PAPÓ: élete legrosszabb formájában Will Smith - megmutatta! Fotó

Bátor

Az 52 éves akcióhős ebben a formában nem nagyon kapna szerepet. 

Alig két éve Budapesten ünnepelte a születésnapját és fergeteges bulit csapott a Bazilika előtt. Ingyen koncerttel örvendeztette meg a magyar rajongókat, ha már a kötelesség a magyar fővárosba szólította. Nos, az akkor látott Will Smith ma már csak a múlt - a jelek szerint a karanténkilók legyőzték őt, és ezt ő sem tagadja. A bizonyítékot ráadásul ő maga osztotta meg. "Őszinte leszek - életem legrosszabb formájában vagyok" - írta a színész a képéhez. l, amely őt ábrázolja, nos, nem feltétlenül kedvezően. 

Bizony, a kockás hasa helyén valami egészen más domborodik - apatest!

A Budapesti kiruccanásáról a világsztár nem mindennapi videóval emlékezett meg!

A közösségi oldalára került fel egy közel negyedórás film a budapesti útjáról, benne minden, amit eddig elképzelni sem tudtunk. Will Smith néhány nap alatt az egész országot elvarázsolta és neki köszönhetően az egész világ Budapestre figyelt azokban a napokban. Ezt a filmet azóta sem tudjuk megunni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

"Az amerikai színész saját bevallása szerint is rajong Budapestért, ezért mindenképpen szerette volna nálunk is promózni legújabb filmjét, a Gemini Man-t. Ha már itt járt, szeretett városában ünnepelte meg 51. születésnapját, melynek keretében, megmutatta rap tudását, és egy hatalmas koncertet adott a Bazilikánál." - írja a Blikk.

Will Smith budapesti videója azonban mindent visz - ezt neked is látnod kell!

Címlapfotó: Instagram/willsmith

Admira