Bréking! Rákóczi Feri és Vadon Jani is koronavírusos - ez vár Balázsra!

Bréking! Rákóczi Feri és Vadon Jani is koronavírusos - ez vár Balázsra!

Pozitív koronavírus-tesztek miatt home office-ban készül a Rádió 1 összes műsora. A Balázsék két műsorvezetője, Rákóczi Feri és Vadon Jani is pozitív eredményt kapott a hétvégén, ahogy Györke Attila is. Sebestyén Balázs tesztje negatív lett, elővigyázatosságból azonban ő is karanténba vonul - írja a Blikk.

Hétfőtől minden műsorvezető az otthonából dolgozik, velük együtt a rádió összes kollégája home office-ban marad - közölte a Rádió 1, miután több munkatársuknak is pozitív lett a tesztje. Sivák Péter programigazgató a Blikk híre szerint elárulta, az irodák és a stúdiók fertőtlenítése már megtörtént, a kollégákra pedig teszt vár, a negatív eredményig mindenki otthonról dolgozik majd.

"A legfontosabb a kollégáink biztonsága, és a járványügyi előírások betartása. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megelőzzük a további fertőzéseket, ezért áttértünk az otthoni munkarendre mind a műsorvezetők, mind a háttérben dolgozók esetében. A rádió teljes területe ózonos fertőtlenítésen esett át" – mondta a programigazgató, hozzátéve, a kollégák tesztelése folyamatos.

A Balázsék műsor három műsorvezetője közül csak Sebestyén Balázsnak lett negatív a tesztje, Rákóczi Feri és Vadon Jani megfertőződtek. Szerencsére egyikük sem mutat súlyos tüneteket, mindhárman adásban lesznek holnap reggel.

Címlapfotó: Facebook/Balazsek

Admira