Így néz ki ma a világ egykori legszebb kislánya - 20 éves lesz! - Fotók

Így néz ki ma a világ egykori legszebb kislánya - 20 éves lesz! - Fotók

2011-ben az egész világ felkapta a fejét, amikor a Vogue a címlapján egy alig tíz éves francia kislánnyal jelent meg. Egy csapásra a "világ legszebb kislánya" címet ragasztották rá, és azonnal bevonult a divattörténelembe..

Thylane néhány hónapja betöltötte a 19-et, és ennek már jó ideje van is hatása a képekre, amelyek nyilvánosságra kerülnek róla. „Nagyon hálás vagyok mindenért, ami eddig velem az életben történt" - írta a közösségi oldalán egy képe alá Thylane, amelyet a 18. születénsapja után hozott nyilvánosságra. Való igaz, alig tizennyolc évesen már most annyi mindent elért, ami egy egész életre is elegendő volna: címlapfotózások, reklámszerződések, és a média folyamatos érdeklődése. 

via GIPHY

Azért sokat köszönhet a szüleinek is, de nem csak a kitűnő gének miatt: apja, Patrick Blondeau profi labdarúgó volt, édesanyja, Véronika Loubry színésznő. A sztárpár 2002 és 2016 között élt házasságban, a Vogue címlap pedig feltehetően nem szólt volna ekkorát, ha ők maguk nem ünnepelt hírességek. Hogy miért is mondjuk ezt? Nos, Thylane máig az egyik leghíresebb modell, a szaklapok azonban gyakran megjegyzik, hogy az egyik legalacsonyabb a maga szakmájában. Már, ai a sztármodelleket illeti.

Íme a világ egykori legszebb kislánya, 168 centiméter, de máig mindenki ismeri!

Íme a világ legszexibb kislánya ma - 20 éves lesz már!

Címlapkép: Instagram/thylaneblondeau

Admira