Így néz ki Conchita haj és smink nélkül! - Férfiként kezd új munkahelyén - Fotók

Így néz ki Conchita haj és smink nélkül! - Férfiként kezd új munkahelyén - Fotók

A koronavírus-járvány alapjaiban változtatta meg Conchita Wurst külsejét, aki a jelek szerint ma már gond nélkül mutatja meg magát smink és póthaj nélkül is. 

Hat éve már, hogy megnyerte az eurovíziós dalversenyt, Conchita Wurst látszólag azóta is tudatosan építi a karrierjét. Az osztrák énekes azóta több alkalommal is drasztikus változásokat hajtott végre magán, a bécsi Operabálon például már kopaszon, egy mélyen dekoltált fehér ruhában jelent meg. Hatalmas botrányt kavart ezzel, hiszen nem mindenkinek tetszett ez a merész viselet, és nyilvánosan is felszólaltak Conchitával szemben.

via GIPHY

Majd alig egy éve nagy bejelentést tett a közösségi oldalán: Conchita Wurst halott. Azóta persze kiderült, hogy ez az állapot sem tartott sokáig, hiszen csak annyiról volt szó, hogy a szakállas, hosszúhajú karakterét egy ősz bácsira változtatta akkori klipjében. A koronavírus-járványnak köszönhetően azonban további változásokat is meg lehet már figyelni rajta, a hosszú haját, színes körmöket, csinos női ruhákat egy ideje mellőzi, és most már a sminkre sem mindig ad. 

Egy német tévécsatorna most nagy bejelentést tett - Conchita "leánykori nevén", Tom Neuwirtként vezet műsort. Rá sem ismerünk!

Se haj, se smink: új néven építi a karrierjét Conchita!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Admira