Iszogattak, majd halálra verte barátját Róbert Gerendáson - Videó

Iszogattak, majd halálra verte barátját Róbert Gerendáson - Videó

Ököllel ütötte és munkavédelmi bakanccsal a lábán rugdosta meg egy férfi a barátját Gerendáson - meghalt.

A rendőrséget a békéscsabai kórház értesítette arról, hogy életét vesztette egy férfi, akit a mentők súlyos állapotban szállítottak be az intézménybe. Az elhunytnak olyan sérülései voltak, amelyek közlekedési balesetre utaltak, a nyomozás során azonban kiderült, bántalmazhatták.

"Amikor rátaláltak, egy ház előtt feküdt, onnan vitték kórházba a mentők.

A házban lakó férfi először azt állította, egyik szomszédja szólt neki, hogy barátja a háza előtt, a földön fekszik. Ő kiment és miután látta, hogy nem lélegzik, megpróbálta újraéleszteni." - írja a police.hu.

A nyomozás adatai arra utaltak, hogy a férfinak köze lehet a tragédiához, ráadásul a később tett tanúvallomásaiban egymásnak ellentmondó dolgokat is mondott. Végül 2018. augusztus 2-án beismerte, hogy bántalmazta a barátját. Együtt italoztak, majd haza akarta küldeni a vendégét, kikísérte az utcára és magára hagyta. Amikor a szomszédja szólt neki, hogy nem ment el onnan, újra kiment hozzá. Munkavédelmi bakanccsal a lábán belerúgott, hogy felkeljen és elmenjen a háza elől. Dulakodni kezdtek, eközben többször megrúgta és ököllel ütötte még akkor is, amikor már a földön feküdt.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az 53 éves gerendási K. Róbertet halált okozó testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítja. 

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot

Admira