„Az lesz a legszebb ajándék számodra, ha megölöm magam” – Öngyilkos lett a 10 éves kislány

Szívszorító sorok.

„Az lesz a legszebb ajándék számodra, ha megölöm magam” – Öngyilkos lett a 10 éves kislány

Boldoggá szerette volna tenni az édesanyját, ezért lett öngyilkos a 10 éves lány.

A Mirror cikke szerint a gyermek úgy gondolta, ő a felelős azért, hogy az édesapja elhagyta az anyukáját. Feltehetően a lelkiismeretfurdalástól gyötörve döntött úgy, örömet szerez anyjának, véget vet az életének. A kislány levelét a Blikk hozta nyilvánosságra magyarul:

„Kedves Háromkirályok! Csak annyit szeretnék kérni tőletek, hogy az én anyukám legyen a világ legboldogabb embere, miután én már nem leszek itt. Tudom, hogy csak teher voltam a számára, amióta csak megszülettem, és én vagyok az oka annak is, hogy édesapám elhagyott bennünket. Anya, csak arra szeretnélek kérni, hogy pihenj eleget, ne dolgozz sokat, és legyél boldog. Remélem, egy nap találkozunk majd a fellegekben, emlékezni fogsz rám, és boldogan meg tudsz majd ölelni engem. Azt hiszem, az lesz a legszebb ajándék számodra ezen az ünnepen, ha megölöm magam, hiszen mindig azt mondtad, bár csak meg se születtem volna. Nagyon szeretlek anya, és bár tudom, a Háromkirályok nem léteznek, de meg szeretnélek ajándékozni ezzel.”

A kislány véget is vetett az életének, a rendőrség pedig vizsgálja az ügyet. Az édesanya, akinek a levél szólt, ugyanis eltűnt. A gyerek ismerősei szerint semmi előjele nem volt a tragédiának, a lány nem volt depressziós vagy levert.

A Háromkirályok ünnepe egyébként egy spanyol ünnep, amely egy felvonuláshoz hasonlít. A spanyol hagyományok szerint január 5-én a Háromkirályok megérkeznek, hogy ajándékokat hozzanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt - írja a lap.

Admira