Drogpokol: tűvel szúrta combon Anitát egy drogos az 1-es villamoson

Sokkos állapotban szállt le.

Drogpokol: tűvel szúrta combon Anitát egy drogos az 1-es villamoson

Elmondása szerint egy drogos egy tűvel szúrta combon az 1-es villamoson.

Orvosról-orvosra jár és amíg nem kap megnyugtató eredményeket és válaszokat, rémálom az élete. A 44 éves Rosta Anitát állítása szerint egy drogos egy tűvel szúrta meg az 1-es villamoson. Sokkos állapotban szállt le a járműről, azóta is képtelen feldolgozni a történteket.

"Hétfőn egy fiatal férfi szállt fel a Kacsóh Pongrác úti megállóban, elég furcsa állapotban. Nem lepődtem meg, ezen a vonalon megszokott, hogy drogosokat és annak tűnő embereket lát az ember" – kezdte Anita, aki pár perccel később egy kis szúrást érzett a combjánál. "Először fel sem fogtam, mi történt, aztán a markában megláttam a fecskendőt.A másodperc töredéke alatt történt az eset, mire felocsúdtam, már a villamos közepén járt a fiatal, majd le is szállt" – mesélte az asszony a Blikknek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

amerikából jöttem #hosutca

Hős utca (@hero_ucca8) által megosztott bejegyzés,

A háromgyermekes anyuka a történetét tegnap a közösségi oldalán osztotta meg részletesen, közel ötszázan osztották meg eddig.

"Utaztam tegnap az 1-es villamossal. Mindig fura érzés számomra ez a vonal, új dolgokat látok, tapasztalok. Hát a tegnapinak egy percig se örültem. Kapaszkodok, próbálok úgy állni, hogy elférjenek mellettem, igazából túlélésre játszom. Felszáll egy fiatal srác, látszik hogy valami drog hatása alatt áll, de ezen a vonalon ez megszokott. Majd éreztem egy tompa ütést és egy kisebb szúrást. Első gondolatom, nem fért el a táskájával megütött. Arra kapom a fejem, nincs nála táska... ez akkor talán egy kis kütyü amivel a bankkártyámat lehúzza pénzzel?? És ekkor jött a felismerés! Markában elrejtve egy fecskendő, amit egy erőteljes mozdulattal a combomba szúrt,(amire azt hittem a táska széle) Sokkot kaptam... Szó szerint. Sírás fojtogatott, különböző gondolatok a fejembe: AIDS, hepatitis, party drog..." - íra az anyuka.

Egy orvos azt mondja, sokféle fertőzés kerülhet így a szervezetbe. "A nem steril anyaggal elsősorban gennykeltő kórokozók juthatnak be, de szóba jöhet hepatitis vagy rosszabb esetben AIDS is. Mindjárt az első pillanatban ezeket nem tudják kimutatni, így megfigyelés alatt kell tartani az illetőt, és ha bármilyen tünet jelentkezik, célzott vizsgálatra van szükség" – mondta Dr Bense Tamás a lapnak.

Admira